ETUSIVUSAMURA LIIKUNTASUOMEN HIERONTAPALVELUTSAMURA TURVALLISUUSHENKILÖSTÖVUOKRAUSYHTEYSTIEDOT
JÄRJESTYKSENVALVOJA KOULUTUKSET
ARJEN TURVALLISUUS
VOIMANKÄYTTÖKOULUTUKSET
ENSIAPUKOULUTUKSET
VOIMANKÄYTTÖKOULUTUKSET

KOULUTUKSIEN SOVELTAMINEN

Koulutuskokonaisuudet ovat soveltuvissa osissa myös yksityisen henkilön, yhteisöjen ja yrityksien käyttöön soveltuvia. Näistä koulutuksista voidaan räätälöidä teidän tarpeittenne mukaisia koulutuksia huomioiden eri ammattiryhmien tarpeet.  JÄRJESTYKSENVALVOJAN VOIMANKÄYTÖN LISÄKURSSI 12hVaativissa järjestyksenvalvontatehtävissä poliisi voi vaatia, että ainakin osa järjestyksenvalvojista on suorittanut asianmukaisen lisäkoulutuksen.

Järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille valmiuksia kohdata järjestyksenvalvontatehtävissä mahdollisesti esiintyviä uhka- ja väkivaltatilanteita.

Tämä koulutus sopii myös niille, jotka haluavat täydentää ammattitaitoaan lisäämällä varmuutta työtehtäviensä hoitamiseen.


SISÄLTÖ:

-voimankäytön perusteet ja lainsäädäntö
-lievimpien voimakeinojen käyttäminen
-puhuttamis- ja puolustautumisasennot
-väistäminen ja torjunnat
-irrottautumistekniikat
-hallinta- ja kipuotteet
-turvallisuustarkastus
-kuljetustekniikat
-käsirautojen käyttäminen
-patukan käyttäminenKAASUSUMUTINKOULUTUS 9h

Kaasusumutinkoulutus on tarkoitettu järjestyksenvalvojan peruskurssin suorittaneille ja järjestyksenvalvojakortin omaaville.

Järjestyksenvalvojan peruskurssin todistus tai järjestyksenvalvojan kortti tulee esittää kurssin alussa.

Koulutus antaa oikeuden kaasusumuttimen hallussapitoluvan hakemiseen paikalliselta poliisilta.Samura liikunta Oy I Kirmantie 388, 75420 Iisalmi I info@samura-liikunta.fi