ETUSIVUSAMURA LIIKUNTASUOMEN HIERONTAPALVELUTSAMURA TURVALLISUUSHENKILÖSTÖVUOKRAUSYHTEYSTIEDOT
LIIKUNTASUOSITUKSET
LIIKUNTAPALVELUT
KAHVAKUULA
UIMAHALLIPALVELUT
UIMAKOULUT
VESILIIKUNTA
HENGENPELASTUS
KYLPYLÄPALVELUT
LIIKUNTAPALVELUT
Henkilökohtainen avustaja (Personal Training)

Tarjoamme asiakkaillemme ammattitaitoista henkilökohtaista palvelua liikunnan saloihin. Yksityisen ohjaajan kanssa on helppo työskennellä.


Liikunnasta tulee mielekkäämpää ja suoritukset ovat turvallisia.Ryhmäliikunta

Liikunnasta saat paljon itsellesi ja ympärilläsi oleville ihmisille. Yhdessä liikkuminen motivoi sinua liikkumaan toisten rinnalla. Liikkumalla edistät muun muassa luustosi lujittumista, motivoit mieltäsi, piristät arkeasi ja annat elämäsi maistua entistä vahvempana.


Mikset siis ottaisi itsestäsi kaikkea irti ja hikoilisit hieman – paremman kunnon puolesta.Kunto combat

Erilaisista itsepuolustus ja kamppailulajeista poimittujen liikesarjojen avulla saat varmuudella sykkeesi nousemaan ja kunnon kohenemaan. Samalla kehität kamppailu- ja itsepuolustustaitojasi sekä itseluottamustasi.


Tämä on hyvä yhdistelmä
nykyaikaista liikuntaa ja itämaisia kamppailulajeja.


KUNTONYRKKEILY


Kuntonyrkkeily on tehokasta, hauskaa ja täysin turvallista harjoittelua nyrkkeilyn tekniikoita ja harjoitteita hyväksikäyttäen.

Kuntonyrkkeilyn harrastaminen ei tähtää ottelemiseen, vaan vastustajina ovat nyrkkeilysalin kaikki muut lyöntivälineet esim. säkeistä seinätyynyihin, maissipusseihin ja päärynäpalloihin.

Kuntonyrkkeily antaa vapaammat kädet harjoitella vaihtelevan ja monipuolisen liikuntamuodon parissa. Harvassa liikuntamuodossa harrastaja kuormittaa, niin paljon ylävartaloaan kuin kuntonyrkkeilyssä.

Laji sopii siis erittäin hyvin esim. istumatyöntekijöille, jotka kärsivät niska- ja hartiaseudun jäykkyydestä ja kiputiloista.

  • Kunto ja itsevarmuus kasvavat huomaamatta.
  • Harjoittelu on todella antoisaa ja palkitsevaa.
  • Paino putoaa, koordinaatio ja motoriset ominaisuudet kehittyvät.
  • Harjoittelun tavoitteena on myös oppia lyömään oikeaoppisesti.
  • Harjoitusten jälkeen elämän pikkumurheet tuntuvat häviävän ja olet kuin uusi ihminen

 


 KAHVAKUULLAHARJOITTELU

Vauhdikas kahvakuulaharjoittelu on tehokas tapa hankkia voimaa ja kestävyyttä! Harjoittelu on hauskaa ja se sopii kaikenkuntoisille!

Osallistu ryhmätunnille tai tilaa meidät ohjaamaan liikuntatunti vaikkapa työpaikallesi?Samura liikunta Oy I Kirmantie 388, 75420 Iisalmi I info@samura-liikunta.fi